Cristiano Ronaldo potpisao do 2021. godine i najavio nastavak karijere nakon isteka ugovora

Ponedjeljak, 07. studenog 2016. 16:40 Napisao/la  SC

Kad si stigao 2009., znali smo da si jedinstven. No, nije to sve: nezasitan si u osvajanju trofeja, neumoran i zato Real želi da ostaneš u klubu.

Cristiano Ronaldo potpisao je novi ugovor s Realom Madridom do 2021. godine:

- U 114-godišnjoj povijesti kluba izgradili smo identitet i prepoznatljivi smo u cijelom svijetu. Od velikana poput Di Stefana i Genta do danas, igrači su naša velika vrijednost. Bernabeu bi bio ponosan. A nasljednik tih velikih igrača je Cristiano. Budiš emocije kod milijuna ljudi, u tebe polažu snove, ikona si kluba s 11 trofeja europskog prvaka, simboj najvećeg kluba u povijesti nogometa. S voljenim Realom ostvario si sve. Legenda si, najveći strijelac u povijesti kluba. Nakon svega učinjenog ove godine, pošteno bi bilo da dobiješ svoj četvrti Ballon d’Or. Kad si stigao 2009., znali smo da si jedinstven. No, nije to sve: nezasitan si u osvajanju trofeja, neumoran i zato Real želi da ostaneš u klubu. Dragi Cristiano, doći će još trofeja i i dalje ćeš ispunjavati snove navijača. Bit će život prije i poslije Cristiana. Priča o Realu i Cristiano vječno zajedno! Čestitam, rekao je predsjednik Florentino Perez.

- Poseban dan za mene, vrlo važan, zbog povezanosti s Realom, klubom koji mi je u srcu. I da pojasnim: ovaj petogodišnji ugovor mi je pretposljednji!. Nisam ni sanjao da ću ostvarivati snove u klubu svojih snova. I želim nastaviti pisati povijest, davati sve za ovaj dres i siguran sam da ću i u narednih pet godina osvajati trofeje, pobjeđivati, zabijati, rekao je Ronaldo.

Tablice omogućuje Sofascore