Jednostavna dijagnoza: Ronaldo nije zadovoljan jer Eto'o zarađuje dvostruko više

Utorak, 04. rujna 2012. 20:28 Napisao/la  I. V.

 Najbolje plaćeni nogometaš na svijetu je Samuel Eto'o, koji u Anzhiju zarađuje fantastičnih 20 milijuna eura godišnje. Barcelona sprema novi ugovor za Messija

Cristiano Ronaldo je nezadovoljan u Real Madridu! Ronaldo je rekao predsjedniku Florentinu Perezu da bi rado otišao iz Madrida. Razlozi su profesionalne naravi, službenog objašnjenja Ronaldova nezadovoljstva nema.

Čim je Ronaldo objavio da je nezadovoljan u Real Madridu, odmah su se javili tipovi različitih profila. Sociolozi cinično tvrde da bi navijači Real Madrida trebali izaći na ulice i plakati, jer se Ronaldo više ne veseli pogocima.

1. Samuel Eto'o (Anzhi) €20m
2. Zlatan Ibrahimovic (PSG)  €14.5m
3. Wayne Rooney (Man Utd)  €13.8m
4. Yaya Toure (Man City) €13m
5. Sergio Aguero (Man City)  €12.5m
6. Didier Drogba (Shanghai)  €12m
7. Fernando Torres (Chelsea)  €10.8m
8. Dario Conca (Guangzhou)  €10.6m
9. Lionel Messi (Barcelona)  €10.5m
10. Cristiano Ronaldo (Real Madrdi)  €10m

Vlasnici Manchester Cityja nisu čekali objašnjenje, odmah su negdje pronašli tričavih 120 mil. eura koje su ponudili Real Madridu. Bogati šeici najbolje znaju kako se rješava depresija u svlačionici.

Javio se i Leonardo, direktor PSG-a, pariški klub u arapskom vlasništvu začudno nije poželio kupiti Ronalda:

- Nama Ronaldo ne treba, imamo Ibrahimovića koji je najbolji napadač na svijetu. Ronaldo i Messi su najbolji igrači na svijetu, ali oni nisu napadači, kaže Leonardo.

Zašto je Ronaldo nezadovoljan u Madridu sugerira tablica nekolicine najbolje plaćenih nogometaša današnjice! Na tablici Ronaldo ne zauzima mjesto koje njegova igračka sujeta može podnijeti, a na tablici ima mjesta za još barem desetak igrača koji su bolje plaćeni od Ronalda.

Osim toga u Barceloni spremaju novi ugovor za Messija, koji bi uskoro trebao početi zarađivati oko 16. mil eura godišnje. U Real Madridu su pregovori o povećanju Ronaldove plaće negdje zapeli.

Tko je najbolji igrač na svijetu, Messi ili Ronaldo? Prema tablici najbolji je Samuel Eto'o, koji je u Anzhiju plaćen fantastičnih 20 mil. eura godišnje



 



Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.