Florentino Perez već odredio nasljednika Carla Ancelottija

Petak, 10. veljače 2023. 08:44 Napisao/la  SC

Raul navodno odbio ponude Leedsa i Eintrachta dok čeka da Perez ispuni obećanje koju mu je dao nakon što je otišao Zinedine Zidane

Raul
Raul

Real Madrid prolazi krizno razdoblje, negativne tenzije u medijima amortizirala bi nova titula, u subotu Real Madrid igra u finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Al Hilala.

Sudeći prema španjolskim medijima, ni titula svjetskog klupskog prvaka neće promijeniti poziciju Carla Ancelottija budući da je Real Madrid već nakon 20 kola pratkično ostao bez titule prvaka.

Malo tko vjeruje da Real Madrid u ovakvom stanju može nadoknaditi osam bodove zaostatka za Barcelonom, Ancelottiju preostaje Liga prvaka.

Počevši od ishoda utakmica osmine finala protiv Liverpoola ovisi hoće li Ancelotti otići ove sezone kao pobjednik ili gubitnik, talijanski stručnjak opet se spominje u kontekstu novog izbornika brazilske reprezentacije.

Španjolski mediji već su odredili njegova nasljednika.

Florentino Perez odlučio je da će novi trener postati Raul!

Klupska legenda priprema se na klupi Castille, trenutačno je drugi na ljestvici, nedavno je navodno odbio ponude Leedsa i Eintrachta dok čeka da Perez ispuni obećanje koju mu je dao nakon što je otišao Zinedine Zidane.

Raul se tada spominjao kao novi trener, ali je Perez zaključio da njegovo vrijeme dolazi nakon što Ancelotti ode.

Na vječnoj ljestvici strijelaca Real Madrida, ispred Raula nalaze se samo Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, Raul je izvorni klupski proizvod i ima sve predispozicije da nakon Zinedinea Zidanea postane drugi uspješni trener iz legendarne Perezove generacije Galakticosa (Ronaldo, Zidane, Figo, Hierro, Casillas, Roberto Carlos, Guti, Beckham, McManaman...).

U slučaju da Real Madrid ne postane svjetski klupski prvak ili ispadne iz Lige prvaka od Liverpoola, Ancelotti neće dočekati kraj sezone na klupi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.