Carlo Ancelotti slaže novi vezni red Real Madrida, Bale, Modrić i Kroos u središtu pozornosti

Ponedjeljak, 08. rujna 2014. 16:46 Napisao/la  SC

Bale nije kreativan kao Di Maria, a nije ni toliko snalažljiv na malom prostoru

Carlo Ancelotti ozbiljno razmišlja promijeniti način igre Real Madrida. Najveća promjena trebala bi se dogoditi u sredini terena, gdje trener Real Madrida vidi Garetha Balea! Ancelotti je zaokupiran idejom da Bale igra u središnjici umjesto Di Marije budući da je riječ o izrazito progresivnom igraču. Ideja ima manjkavosti, Bale nije kreativan kao Di Maria, a nije ni toliko snalažljiv na malom prostoru kao vižljasti Argentinac, koji je otišao u Manchester United.

Ostvarli li Ancelotti svoju ideju, Bale bi u sredini momčadi trebao igrati zajedno s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, što je varijanta kojom Real Madrid treba juriti rezultat. Pitanje je kako bi se Bale snašao kada bi se trebalo braniti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.