Carlo Ancelotti pojasnio svoj odnos s brazilskom savezom

Utorak, 02. siječnja 2024. 14:23 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti ovako je najavio novu godinu koju je počeo novim ugovorom s Real Madridom:

- Jako sam sretan zbog produljenja ugovora, bili su to prilično jednostavni pregovori, jako sam sretan što ću provesti još dvije godine kao trener Real Madrida. Možda to neće biti moj posljednji ugovor. Nadam se da ću moći nastaviti biti trener Real Madrida 2027. ili 2028. godine, kazao je Ancelotti.

Trener Real Madrida prokomentirao je spekuacije da će postati izbornik brazilske reprezentacije na ljeto:

- Istina je da sam bio u kontaktu s brazilskim savezom, s njegovim predsjednikom Ednaldom Rodríguesom kojem zahvaljujem na interesu zbog čega sam se osjećao jako ponosnim, ali sve je ovisilo o odluci Real Madrida. Zadnjih mjeseci Ednaldo više nije predsjednik, na kraju se dogodilo ono što sam oduvijek želio: ostao sam u Real Madridu. Ne znam hoće li me Brazil željeti 2026. godine, ne znam hoće li u brazilskom savezu biti zadovoljni mojom odlukom, govori Ancelotti.

Ovako je trener Real Madrida prokomentirao status Luke Modrića:

- Ima mnogo igrača koji završavaju svoje ugovore i sami biraju što žele raditi, poput Kroosa, Nachoa, Modrića.... Budućnost je već određena, nema puno posla jer momčad ide u dobrom smjeru, sastavljena je od zanimljivih mladih igrača i još jednim koji će stići i koji je jako dobar (Endrick). Ne razmišljamo još o tome, ali neće biti puno promjena, rekao je Ancelotti.

Medijska nagađanja oko transfera Kyliana Mbappea nije htio komentirati:

- Neću dirati tu temu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.