Carlo Ancelotti odgovorio na kritike da Real Madrid nema svoj stil igre

Nedjelja, 29. siječnja 2023. 09:56 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti ovako je prokomentirao izjavu direktora Atletico Madrida Gila Marina, koji je nakon utakmice kupa zanimljivo primijetio da Real Madridu nedostaje stil igre.

- Mislim da smo zaslužili pobjedu, ostalo neću komentirati. Jedini sustav igre koji znam je onaj koji ću koristiti sutra. Nisam čitao što je izjavio, ali sam čuo nešto. Ne želim razgovarati o tome. Sve što mogu reći je da poštujem sva mišljenja. Govorili su i prošle godine da nemamo stil igre. Imamo kvalitetu, ponekad to radimo dobro, a ponekad manje dobro. Real Madrid nema jasan identitet, imamo momčad koji zna raditi mnoge stvari, ne samo jednu. I to mi se sviđa. Sustav 4-2-3-1 mi se sviđa, pogotovo obrambeno. Ponekad je Modrić tu igrao kao playmaker, ponekad Asensio, ponekad Rodrygo. U mnogim utakmicama smo tako igrali, rekao je Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.