Carlo Ancelotti ljutito reagirao na pitanje o ponašanju Viniciusa Juniora

Utorak, 07. veljače 2023. 15:42 Napisao/la  SC
Vinicius Junior i Carlo Ancelotti
Vinicius Junior i Carlo Ancelotti

Poslovično staloženi Carlo Ancelotti vidno je nervozan u zadnjem razdoblju, sve su češće spekulacije da neće kraj sezone dočekati na klupi Real Madrida.

Uoči utakmice protiv Al Ahlyja na Svjetskom klupskom prvenstvu, Ancelottija je posebno razljutilo novinarsko pitanje o skandalu koji je izazvao Vinicius Junior kojega su španjolski mediji optužili da je provocirao i vrijeđao navijače Mallorce u zadnjoj utakmici LaLige.

- Da ja vas pitam! Što je problem u tome? Vinicius ili njegovi suigrači koji ga možda ne brane dovoljno? Od čega se mora braniti, recite mi od čega? Problem je ono što se događa oko Viniciusa i to je problem LaLige koji se hitno mora riješiti. Vinicius je žrtva, ne razumijem te vaše tvrdnje o njemu, rekao je ljutiti Ancelotti.

Budući da je Vinicius često žrtva rasističkih uvreda, koje teško podnosi pa zna pretjerivati u reakcijama, svaki njegov nastup pod posebnom je lupom javnosti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.