Carlo Ancelotti: I Guardiola će jednog dana dobiti otkaz ako nastavi raditi

Četvrtak, 02. veljače 2023. 09:12 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, prognozira da bi Pep Guardiola mogao dobiti otkaz na klupi Manchester Cityja.

Uoči utakmica Real Madrid i Valencije trener madridskog kluba ovako je prokomentirao smjenu Gennara Gattusa na klupi Valencije:

- To je realnost za trenere. Svi smo doživjeli otkaz osim Guardiole, ali čak i Pep, ako ovako nastavi radit, jednog će dana dobiti otkaz. I meni se to dogodilo u karijeri, ali ja sam još uvijek ovdje, rekao je Ancelotti.

Pep Guardiola iz Barcelone i Bayerna otišao je svojom voljom, menadžer Manchester Cityja ovako je nedavno govorio o svojoj budućnosti:

- Predsjednik zna da želim biti ovdje, ali ako izgubim kontrolu nad momčadi, otići ću. Žao nam zbog onih koji nas ne vole, ali ući ćemo u povijest prema onom smo postigli u Premierligi. Nema sumnje da smo bili jako dobri, ali to je prošlost. Klub mora ići naprijed. Drugi smo, ostalo je još puno bodova u igri, rekao je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.