Carlo Ancelotti: Florentino Perez važan je za Real Madrid isto kao Santiago Bernabéu

Nedjelja, 31. prosinca 2023. 09:41 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti: Florentino Perez važan je za Real Madrid isto kao Santiago Bernabéu

Carlo Ancelotti potpisao je novi ugvor s Real Madridom, talijanski stručnjak ostaje na klupi do 2026. godine.

Ancelotti je svjestan da ostaje na klupi zahvaljujući Florentinu Perezu:

- Smatram ga obiteljskim čovjekom i čovjekom koji je u nogometu postigao ono što nikome nije pošlo za rukom. I dalje ima vrlo jak motiv, jer je prvi navijač ovog kluba. Bio je to od malih nogu i to mu omogućuje da gaji posebnu ljubav prema ovom dresu. To održava klub na vrhu. Ono što je napravio u posljednjih 20 godina vrlo je važno za Real Madrid, kao što je bio Santiago Bernabéu u pedesetim godinama, rekao je Ancelotti.

- Potpisao sam novi ugovor jer je momčad imala uspjeha proteklih godina, a ima ih i ove godine. U klubu vide da među nama vlada dobra atmosfera što je jako važno jer bez dobrog odnosa između trenera i igrača klub neće moći biti uspješan. Naravno, zahvaljujem klubu na novom ugovoru, ali i igračima koji pokazuju izvanredan stav. Real Madrid je za mene prije svega obitelj. Atmosfera koju ovaj klub stvara oko sebe davno je prepoznata, počevši od predsjednika. Svatko od nas dobiva najbolje jer radimo u obiteljskom okruženju, kaže Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.