El Clasico: Carlo Ancelotti dignuo tenzije izjavom u svlačionici

Petak, 14. listopada 2022. 13:38 Napisao/la  SC

Španjolski mediji bave se navodnom izjavom trenera Real Madrida koji je Barcelonu proglasio mrtvom

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Uoči El Clasica španjolski mediji bave se sljedećom izjavom:

- Barcelona je trenutno mrtva i jedini način na koji mogu oživjeti je da nas pobijede u nedjelju. Ne možemo dopustiti da nas oni ponovo pobjede. Ovo je za nas finale, ovo je navodno igračima rekao Carlo Ancelotti.

Utakmica se igra u nedjelju (16.15), do tada će se španjolski mediji zabavaljati koliko su ovakve Ancelottijeve izjave motivirale igrače Real Madrida i Barcelone.

- El Clasico je izuzetno važan. Prošle godine nismo igrali tako dobro i sigurno smo pobijedili. Nadamo se da možemo ponovo pokazati istu osobnost, replicirao je Xavi.

Tenzije rastu, Barcelona je u nepovoljnoj poziciji zbog slabijih nastupa u zadnjem razdoblju, atmosferu je posebice narušio neodlučeni rezultat protiv Intera (3:3) kojim je Barcelona praktično ispala iz Lige prvaka.

Velika prednost Barcelone je forma Roberta Lewandowskog, sjajni Poljak drži Barcelonu u životu, kao što kaže Ancelotti.

Na drugoj strani Karim Benzema igra najslabiju sezonu nakon što je odigrao najbolju sezonu u karijeri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.