Callejon osigurao pobjedu Realu u 84. minuti protiv Mallorce

Subota, 14. siječnja 2012. 22:21 Napisao/la  I. V.

Mallorca se pokazala kao negostoljubivi domaćin, koji je neizvjesnost oko pobjednika produžio do 87. minute, kada je u kaznenom prostoru gostiju Ramosa iz blizine lopta pogodila u ruku. Sudac je ocijenio da Ramos nije  skrivio kazneni udarac

Pogotkom Callejona u 84. minuti nogometaši Real Madrida uspjeli su u 19. kolu pobijediti (2:1) Mallorcu i održati veliku bodovnu prednost ispred Barcelone. Mallorca se pokazala kao negostoljubivi domaćin, koji je neizvjesnost oko pobjednika produžio do 87. minute, kada je u kaznenom prostoru gostiju Ramosa iz blizine lopta pogodila u ruku. Sudac je ocijenio da Ramos nije  skrivio kazneni udarac, a gosti su do kraja sačuvali prednost.

Real Madrid protiv Mallorce nije izgledao kao nedodirljivi lider Premiere, igra Mourinhove momčadi bila je prespora za agresivnu obranu domaćina. Sudački kriterij nije odgovarao igračima koji vole držati loptu, pa je Mallorca do same završnice držala Real Madrid na distanci od svojih vratiju.

U prvom poluvremenu domaćini su poveli pogotkom Hemeda (38), a gosti nisu izradili ni jednu prigodu osim što je Ramos (43) udarcem glavom loptu poslao u vratnicu nakon prekida. U drugom poluvremenu Mourinho je na teren poslao sve igrače kojima je pogodak u genima, zajedno su zaigrali Ronaldo, Benzema, Higuain, Kaka, Ozil, Cellejon… Domaćini nisu izdržali mirno gledati paradu zvijezda, popustila je koncentracija pa je u 71. minuti Higuain uspio poravnati rezultat (1:1), što je bio uvod u završnicu koja je u potpunosti pripala Real Madridu.

Rezultati 19. kola Primere: Mallorca – Real Madrid  1:2 (Hemed 38/Higuain 71, Callejon 84), Granada – Rayo 1:2 (Fran Rico 87/Michu 26, Piti 52), Zaragoza – Getafe (Lanzaro 38/Peredes 78), Sevilla – Espanyol 0:0, Valencia - Real Sociedad 0:1 (Griezmann 56').

Poredak: Real Madrid 46, Barcelona 38, Valencia 34, Levante 30, Osasuna 26…
 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.