Bivši predsjednik Barcelone shvatio zašto su mu u zatvoru dali kondome i vazelin

Srijeda, 01. veljače 2023. 13:12 Napisao/la  SC

Ne sjećam se u životu da sam prije plakao, ali u zatvoru sam to često radio, kasnije bih se bolje osjećao, kaže Rosell

Sandro Rosell
Sandro Rosell

Sandro Rosell odslužio je dvogodišnju zatvorsku kaznu, bivši predsjednik Barcelone osuđen je zbog pranja novca i financijskih malverzacija.

- Više puta su mi prijetili, moji su me cimeri iz ćelije spašavali i branili. Htjeli su me pretući nekoliko puta. U Madridu jer je jednom zatvoreniku smetalo što sam Katalonac, drugome da sam bio predsjednik Barcelone. Oba puta su me obranili i nisu ništa tražili zauzvrat. U Barceloni u zatvoru sam postao prijatelj s čovjekom koji je bio "kralj cigana". Jedan od njegovih mi je prijetio jednom, a on mu je samo rekao četiri riječi i tada se sve završilo. U Madridu su me najviše branili Kolumbijci, bilo je svakodnevno incidenata, jedan od njih zabio nož u ruku drugom, jer mu je dugovao Coca-Colu. Ne sjećam se u životu da sam prije plakao, ali u zatvoru sam to često radio. Kasnije bih se bolje osjećao. Bilo je tu čak lijepih trenutaka. Čovjek nauči dosta toga o životu kada završi na takvom mjestu, kazao je Rosell.

Posebno je istaknuo da je bio šokiran kada su mu na ulazu u zatvor dali četiri kondoma i četiri vrećice s vazelinom:

- Da, istina je da to dobiješ kad ulaziš u zatvor. To nitko ne traži nego ti sami daju na ulazu. Nije mi bilo jasno zašto, ali sam kasnije shvatio. U zatvorima ima dosta homoseksualnih radnji čak i od ljudi koji nisu homoseksualci, rekao je Rosell.

Nakon što je odslužio kaznu, Rosellu je opet prijetio zatvor zbog pranja novca u tranferu Neymar.

Optužbe su na kraju povučene kao neosnovane!

Rosell je bio predsjednik Barcelone četiri godine, 2010. godine naslijedio je Joana Laportu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.