Barcelona stigla na bod do Real Madrida, pritisak na kraljevski klub raste

Utorak, 10. travnja 2012. 23:02 Napisao/la  SC

 Real Madrid utakmicu 33. kola igra u srijedu kada u gradskom derbiju ugošćuje Atletico, do kraja prvenstva Mourinhova momčad više nigdje ne bi smjela izgubiti ni bod

Barcelona je pobjedom u 33. kolu protiv Getafea (4:0) došla na samo bod do vodećeg Real Madrida, koji utakmicu 33. kola igra u srijedu kada u gradskom derbiju ugošćuje Atletico.

Ono što se prije nekoliko kola činilo nezamislivo s obzirom na osam bodova razlike, polako postaje stvarnost. Pet kola prije kraja Barcelona je praktično dostigla kraljevski klub, koji se nalazi pod velikim psihološkim pritiskom budući da ima malu prednost i za dva tjedna gostuje na Camp Nou.  Drugim riječima, do kraja prvenstva Mourinhova momčad više nigdje ne bi smjela izgubiti ni bod. Messi i katalunjsko društvo igraju u takvoj formi da na terenu izgledaju kao da ih više nitko ne može zadržati.

Utakmice 33. kola Primere: Barcelona – Getafe 4:0 (Alexis 13, 72, Messi 44, Pedro 75), Osasuna – Espanyol 2:0 (Raul Garcia 53, 69), R. Sociedad – Betis 1:1 (Calos Vela 55/Ruben Castro 69)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.