Barcelona se odriče Thiaga Alcantare, Manchester United nudi 18 milijuna eura odštete

Srijeda, 26. lipnja 2013. 12:27 Napisao/la  SC

Manchester United Thiagu nudi 6 milijuna eura po sezoni

Barcelona se odriče Thiaga Alcantara. Thiago Alcantara trenutno uživa na ljetovanju nakon uspjeha na U-21 Europskom prvenstvu, gdje je u finalu postigao hat-trick i proglašen igračem turnira. Bez obzira na to što ga njegovi kolege Xavi, Pique i Cesce mole da bude strpljiv, Thiagov je odlučio i samo je pitanje vremena službenog odlaska iz Barcelone.

Manchester United je prema engleskim medijima spreman platiti šest milijuna eura plaće po sezoni ako Thiago potpiše petogodišnji ugovor. U Manchesteru Thiagu nude ono što Barcelona ne može, puno veću minutažu i odgovarajući status. To što Thiago još nije potpisao za engleski klub nije zbog toga što razmišlja ostati u Barceloni, nego zato što razmatra o odlasku u Bayern koji je preuzeo Pep Guardiola.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.