Barcelona pobijedila Sporting bez isključenog Piquea i kažnjenog Messija

Subota, 03. ožujka 2012. 21:54 Napisao/la  I. V.

Barcelona je praktično cijelo drugo poluvrijeme igrala bez jednog igrača u polju, a na kraju je imala posjed lopte 75 prema 25 posto

Nogometaši Barcelone pobijedili su 26. kolu Sporting rezultatom 3:1! Utakmica puna uzbuđenja odigrana je bez Lea Messija, koji je majstorije svojih suigrača gledao s tribina budući da je morao odraditi kaznu zbog kartona. Početkom drugog dijela izgledalo je da Barceloni nije suđena pobjeda. U 46. minuti Pique je dobio crveni karton zbog prekršaja, nastavilo se pogotkom Barrala u 49. minuti kojim je Sporting uspio izjednačiti rezultat na 1:1. Time je anulirana prednost iz prvog dijela, kada je Iniesta doveo domaće u vodstvo.

Barcelona je praktično cijelo drugo poluvrijeme igrala bez jednog igrača u polju i bez najboljeg igrača na svijetu, a na kraju je imala posjed lopte 75 prema 25 posto! Nevjerojatan podatak začinjen je spektakularnim pogotkom Keite u 78. minuti, veznjak Barce  s 18 metara lijevom nogom plasirao je loptu u gornji desni kut za 2:1.  Još jednu lijepu nogometnu priču zaključila su dvojica velemajstora, Iniesta je izvanredno asistirao Xaviju koji u 87. minuti postavlja konačni rezultat - 3:1. 

Rezutati 26. kola Primere: Barcelona – Sporting 2:0, Mallorca – Osasuna 1:1, Getafe – Malaga 1:3, Rayo – Racing 4:2

Nedjelja: Zaragoza – Villarreal, Bilbao – Sociedad, Granada – Valencia, Real – Espanyol, Levante – Betis

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.