Barcelona panično traži zamjenu za Neymara, Coutinho i Dembele prvi na listi želja

Četvrtak, 10. kolovoza 2017. 11:25 Napisao/la  SC

U Barceloni vlada panika nakon odlaska Neymara.

Ne toliko zbog odlaska Brazilca kojega je PSG platio nevjerojatnih 222 mil. eura, koliko zbog toga što navijači Barcelone nisu navikli da odlaze igrače koji slove najvažnijima u momčadi.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu na meti je nezadovoljnih navijača,  koji negoduju po društvenim mrežama i na javnim skupovima.

Barcelona žurno pokušava doveseti igrača koji bi kompenzirao Neymarov odlazak, Philippe Coutinho i Ousmane Dembele prvi su na listi želja.

Klupska delegacija u sastavu Oscar Grau, Raul Sanllehi i Javier Bordas otputovala je u Englesku i Njemačku i na licu mjesta pokušala dogovoriti transfere. Za sada bezuspješno.

U Dortmundu ne žele za sitniš ostati bez jednog od najdarovitjih igrača na svijetu, čelnici Borrusije izvjesili su cijenu od 150 mil. eura!

Za razliku od Dembelea, Coutihno je izrazio želju da ode u Barcelonu.

Čelnici Liverpoola još uvijek nisu odredili cijenu, engleski mediji spekuliraju s iznosom od 100 mil. eura.

Kako god bilo, Barcelona ne pita za cijenu samo da stiša nezadovoljne navijače.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.