Barcelona nadmoćno osvojila Kup Kralja, Messi sezonu završio sa 73. pogotkom

Petak, 25. svibnja 2012. 23:52 Napisao/la  SC

Finalna utakmica Kupa Kralja: Athletic - Barcelona 0:3

Nogometaši Barcelone ipak su osvojili jedan trofej na samom kraju sezone, u finalu Kupa Kralja Barcelona je u Madridu pobijedila Athletic rezultatom 3:0. Pobjednik kupa odlučen je prvom dijelu utakmice koji je Barcelona odigrala furiozno. Athletic ni po čemu nije izgledao kao momčad koju zovu "mala Barcelona", jedina i jedinstvena Barcelona do poluvremena je pogocima Pedra (3, 24) i Messija (20) ostvarila nedostižnu prednost.

U drugom dijelu igrao se nogomet koji se zove odrađivanje posla, većina igrača Barcelone mislima je već bila na EURO-u, a Messi u avionu na letu za Argentinu. Athletic ni takvoj Barceloni nije mogao ništa, iako su Baski imali nekoliko prilika.

Na oproštaju od Pepa Guardiole Barcelona je ponovo demonstrirala raskoš talenta ponajboljih igrača na svijetu većina kojih će igrati protiv Hrvatske na EURO-u.

A Messi je u zadnjoj službenoj utakmici postigao 73. pogodak u sezoni po čemu fenomenalni Argentinac ulazi u nogometne anale kao svjetski rekorder.  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.