Barcelona ostaje u Kupu kralja, Levanteova žalba odbačena jer nije stigla u roku od 48 sati

Petak, 18. siječnja 2019. 17:22 Napisao/la  SC
Chumi tijekom susreta Levantea i Barcelone
Chumi tijekom susreta Levantea i Barcelone

Barcelona nije izbačena iz Kupa kralja. Iako su svi očekivali da se to dogodi, katalonski klub igrat će u četvrtfinalu natjecanja.

Levante, koji je slavio u prvom meču 2:1, uložio je žalbu uoči uzvrata koji je izgubio 3:0, a sve zbog toga je jer mladi 19-godišnji branič Juan Brandariz Chumi igrao 58 minuta u prvom susretu iako je bio suspendiran i nije imao pravo nastupa.

On je suspenziju dobio u utakmici Barcelone B, pa se činilo da je klub s Nou Campa napravio pogrešku koja će ga koštati obrane trofeja u Kupu kralja.

Ipak, od toga neće biti ništa. Nogometni savez Španjolske poručio je da se Levante prekasno žalio.

Točnije, da nije uputio žalbu u roku od 48 sati nakon prvog meča, zbog čega je Barcelona, koja je priznala pogrešku, preživjela u natjecanju koje je osvajala u posljednje četiri sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.