Barcelona na ljeto smije kupovati, FIFA suspendirala zabranu dovođenja igrača

Srijeda, 23. travnja 2014. 13:29 Napisao/la  SC

FIFA je suspenziju obrazložila kompleksnošću problema i datumom početka sljedećeg prijelaznog roka

FIFA je suspendirala odluku o sankcioniranju Barcelone zabranom dovođenja igrača u sljedeća dva prijelazna roka. Barcelona je kažnjena zbog kršenja pravila o dovođenju maloljetnih igrača. Katalunjski klub se žalio, tražeći da  kazna bude suspendirana dok traje proces. Žalbena komisija FIFA-e uvažila je žalbu.

FIFA je suspenziju obrazložila kompleksnošću problema i datumom početka sljedećeg prijelaznog roka (1. srpnja). Žalbeni proces pred FIFA-om, kao i eventualni pred Međunarodnim sportskim sudom (CAS), ne bi bio završen na vrijeme prije početka prijelaznog roka. U slučaju da Barcelona na kraju dugoga procesa dokaže da ništa nije zgriješila, katalunjski klub bio bi oštećen, jer se u istom razdoblju nije smio baviti kupoprodajom igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.