Barcelona na ljeto smije kupovati, FIFA suspendirala zabranu dovođenja igrača

Srijeda, 23. travnja 2014. 13:29 Napisao/la  SC

FIFA je suspenziju obrazložila kompleksnošću problema i datumom početka sljedećeg prijelaznog roka

FIFA je suspendirala odluku o sankcioniranju Barcelone zabranom dovođenja igrača u sljedeća dva prijelazna roka. Barcelona je kažnjena zbog kršenja pravila o dovođenju maloljetnih igrača. Katalunjski klub se žalio, tražeći da  kazna bude suspendirana dok traje proces. Žalbena komisija FIFA-e uvažila je žalbu.

FIFA je suspenziju obrazložila kompleksnošću problema i datumom početka sljedećeg prijelaznog roka (1. srpnja). Žalbeni proces pred FIFA-om, kao i eventualni pred Međunarodnim sportskim sudom (CAS), ne bi bio završen na vrijeme prije početka prijelaznog roka. U slučaju da Barcelona na kraju dugoga procesa dokaže da ništa nije zgriješila, katalunjski klub bio bi oštećen, jer se u istom razdoblju nije smio baviti kupoprodajom igrača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.