BARCELONA

Najskuplji poraz ove sezone

Petak, 22. prosinca 2023. 09:37 Napisao/la  SC

Barcelona igrala u Dallasu nakon zadnjega kola

Najskuplji poraz ove sezone

Barcelona je godinu završila najskupljim porazom ove sezone.

Malo više od 24 sata nakon utakmice protiv Almerije u LaLigi, nogometaši Barcelone poraženi (2:3) su od momčadi Club Américe u revijaloj utakmici odigranoj u Dallasu.

Zadnja utakmica nije izgledala bitno drugačije od većina utakmice ove sezone, koju će igrači Barcelone nastojati brzo zaboraviti.

Xavi je dao priliku igračima koji su manje igrali, ali svi su igrači morali otputovati u SAD da bi Barcelona mogla poraz naplatiti 4,5 mil. eura.

Jasno da su se igrači bunili zbog toga što su nakon turbulentne polusezone morali 14 sati sjediti u avionu tijekom leta u SAD, ali je predsjednik Joan Loporta brzo stišao negodovanje.

Svaki igrač zaradio je 100.000 premije samo da bi putovao u Dallas.

Naravno da nisu izostali cinični komentari u španjolskim medijima.

S obzirom kako su igrali ove sezone, igrači Barcelone mogli su se obogatiti da je Laporta ovako dijelio premije za lošu igru.

BARCELONA: Héctor Fort, Cubarsí, Christensen, Gerard Martín; Unai, De Jong, Casadó; Lamine Yamal, Guiu, Joao Félix. Drugo poluvrijeme: Faye, Oriol Romeu, Ferran Torres, Kochen, Alarcón, Pau Prim, Fall, Fermín, Cancelo, Lewandowski.

Club America - Barcelona 3:2 (Quiñones 12, 50, Henry 82/Yamal 6, Guiu 28)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.