Najskuplji promašaj u klupskoj povijesti otišao sa stadiona 12 minuta prije kraja utakmice

Ponedjeljak, 07. siječnja 2019. 11:55 Napisao/la  SC

Bale je najviše plaćeni igrač u klupskoj povijesti, 2013. godine plaćen je više od 100 mil. eura, a statističari su izračunali da otada 60 posto utakmica nije igrao zbog različtih ozljeda

Garetha Balea snimili kako odlazi sa Santiaga Bernabea
Garetha Balea snimili kako odlazi sa Santiaga Bernabea

 

Gareth Bale napustio je Santiago Bernabeu 12 minuta prije nego što je završila utakmica protiv Real Sociedada, što je navijače kluba više razbijesnilo nego poraz (0:2) budući da ilustrira odnos najskupljega igrača prema klubu.

Bale je najviše plaćeni igrač u klupskoj povijesti, 2013. godine plaćen je više od 100 mil. eura, a statističari su izračunali da otada 60 posto utakmica nije igrao zbog različtih ozljeda.

Ono što je igrao većinom nije bilo na vrhunskoj razini, što je Balea promoviralo u najskuplji promašaj u povijesti.

Klub i igrač nisu se očitovali zbog čega je Bale otišao ranije, poznato je samo da je njegova obveza bila pojaviti se prije utakmice u zakazano vrijeme.

Budući da zbog ozljede nije bio u rosteru, nakon toga bio je slobodan raditi što hoće.

Čini se da nije odabrao najbolji trenutak pokazati da ima važnijeg posla od gledanja utakmice svoje momčadi.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.