×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Atletico Madrid svladao Getafe 3:0 i nastavio sanjati europske snove

Nedjelja, 01. travnja 2012. 15:00 Napisao/la 

Atletico Madrid je u četvrtak slavio protiv Hannovera 96 u UEFA ligi, a u nedjelju je uvjerlivo svladao Getafe, potvrdivši razinu forme

Getafe je ispao savršen izbor za nedjeljni ručak Atletico Madrida. U susretu 31. kola Primere Atletico je, naime, uvjerljivo svladao Getafe sa 3:0, priključivši se tako momčadima koje sanjaju europske snove za iduću sezonu, a u isto vrijeme odmaknuvši se upravo od Getafea na tri boda razmaka.

Domaćin je poveo nakon 24 minute igre preko Salvija, a rezultat od 1:0 egzistirao je do poluvremena. U drugom dijelu Atletico Madrid je s dva dodatna pogotka zaključio rano nedjeljno poslijepodne. Poentirali su Diego i Falcao, kojem je to 20. pogodak u sezoni.

PRIMERA, 31. kolo: Atletico Madrid - Getafe 3:0 (1:0 Salvio 24', 2:0 Diego 62', 3:0 Falcao 77')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.