Atletico Madrid dogovorio transfer Fernanda Torresa, Mandžukić dobiva konkurenciju u napadu

Četvrtak, 25. prosinca 2014. 14:22 Napisao/la  SC

Chelsea je u siječnju 2011. platio 50 milijuna funti za španjolkog napadača koji nije opravdao očekivanja

Engleski Guardian objavio je da se Fernando Torres vraća u redove madridskog Atletica. Španjolski nogometaš u redovima Chelseaja proveo je prvi dio sezone na posudbi u Milanu i tamo je trebao ostati do kraja iduće sezone kada mu ističe ugovor s londonskim klubom.

Torres je u Milanu zabio samo jedan gol i AS navodi da je Atletico dogovorio transfer s Chelseajem. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić tako će dobiti dodatnu konkurenciju u napadu. 

U sklopu transfera put Milana trebao bi otići Alessio Cerci. Torres je uspješno igrao u Atleticu pije nego što je 2007. otišao u Liverpool gdje je igrao u velikoj formi. Chelsea je u siječnju 2011. platio 50 milijuna funti za španjolkog napadača koji nije opravdao očekivanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.