Antoine Griezmann javno progovorio o odnosu s Leom Messijem

Utorak, 24. studenog 2020. 12:55 Napisao/la  SC
Antoine Griezmann javno progovorio o odnosu s Leom Messijem

Antoine Griezmann prvi put je javno progovorio o odnosu s Leom Messijem kojega je njegov agent proglasio glavnim krivcem za loše igre francuskog reprezentativca:

- Prvog dana kada sam došao u Barcelonu razgovorao sam s Messijem. Prišao mi je i iskreno rekao da sam ga sje*ao time što nisam došao godinu ranije, kada je sve bilo dogovoreno. Rekao mi je da je on tražio tada od čelnika kluba da me dovedu i da je bio ljut i razočaran što sam na kraju javno odbio taj transfer. No, onda je dodao da je uz mene i da će na terenu umrijeti za mene ako treba i da je to jedino bitno, kazao je Griezmann i dodao:

- Moj bivši agent Eric Olhats i ja nemamo nikakav odnos već godinama. Nemam nikakav kontakt s ljudima koji pričaju o tome da me Messi uništava, kazao je Griezmann.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.