ANTE ČAČIĆ NA ČUDU Zinedine Zidane odlučio, Mateo Kovačić postao prva alternativa za Casemira

Petak, 18. kolovoza 2017. 16:31 Napisao  I. V.

Malo je čudno da igrač koji se nameće treneru Real Madrida ne može igrati standardno u hrvatskoj reprezentaciji!

Sada je sve jasno.

Marcos Llorente samo se privremeno vratio  u Real Madrid iz Alavesa, prva zamjena za Casemira postao je Mateo Kovačić.

Zinedine Zidane jako je zadovoljan Kovačićevim nastupima na početku sezone, Kovačić igra sve bolje.

U utakmici Superkupa protiv Barcelone, hrvatski reprezentativac igrao je na razini koja je daleko viša nego što se očekuje od igrača koji bi trebao biti zamjena za Casemira.  

Prije početka sezone Zidane je tražio alternativu za Casemira, u momčadi nije imao defanzivnog veznjaka takvog tipa pa je odlučio s posudbe  vratiti 22-godišnjeg Llorentea. U tom razdoblju Kovačić je bio pred izlaznim vratima madridskog kluba.

Međutim, opušteni Kovačić  postao je najveće otkriće američke turneje u predsezoni, iznimnu darovitost Kovačić je potvrdio u prvim natjecateljskim utakmicama.

Nitko više ne spominje njegov odlazak, sada je puno izglednije da će Llorente ponovo na posudbu.

Jasno je Kovačiću da je za sada više LL igrač!

Više će igrati u LaLigi (LL) protiv momčadi kakve su Leganes ili Levante nego u europskim utakmicama protiv momčadi kakve su Liverpool ili Leipzig.

Kako je počeo igrati, uskoro bi mogao postati LP (Liga prvaka) igrač.

Budući da Zidane vodi trenutčano najbolju momčad na svijetu, što će učiniti Ante Čačić u kvalikacijskim utakmicama protiv Kosova i Turske?

Čačić vodi jednu od najboljih reprezentacija na svijetu, takvu koncentraciju pojedinačne kvalitete u veznom redu nemaju ni svjetski (Njemačka) i europski prvak (Portugal).

Kovačić u reprezentaciji uživa status stalne pričuve u sredini terena, u defanzivi igraju Luka Modrić i Milan Badelj, ispred njih igra Ivan Rakitić...

Malo je čudno da igrač koji se nameće treneru Real Madrida ne može igrati standardno u hrvatskoj reprezentaciji! Slično kao Dejan Lovren!

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.