Alen Halilović naljutio Barcelonu objavom transfera na društvenoj mreži

Nedjelja, 02. ožujka 2014. 13:13 Napisao/la  SC

Barceloni nije dobro sjela ta činjenica objave budući da nitko iz redova španjolskog, a i hrvatskog kluba u trenutku objave nije službeno potvrdio transfer

Prema pisanju španjolskih medija Alen Halilović napravio je prvi krivi korak objavivši transfer u Barcelonu na jednoj društvenoj mreži, točnije Instagramu. Iako Barcelona nije ništa službeno objavila na tu temu, El Mundo Deportivo navodi da u klubu nisu zadovoljni Halilovićevom reakcijom.

Navodi se da će Barcelona odrediti kada se i kako smiju društvene mreže! Naime, Barceloni nije dobro sjela ta činjenica objave budući da nitko iz redova španjolskog, a i hrvatskog kluba u trenutku objave nije službeno potvrdio transfer. Čini se da će jedna od prvih lekcija Haliloviću po dolasku u Barcelonu biti kada smije koristiti društvene mreže.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.