Afera u Barceloni, objavljen plan za diskreditaciju predsjedničkog kandidata Victora Fontova

Utorak, 18. veljače 2020. 16:09 Napisao/la  SC
Victor Font
Victor Font

Iako je Barcelona demantirala vijest da je angažirala piar-agenciju i3 Ventures za diskreditaciju protivnika predsjednika Josepa Marije Bartomeua, objavljen je plan za diskreditaciju predsjedničkog kandidata Victora Fontova.

Fonta je trebalo diskreditirati na različitim tematskim područjima, financijama kluba, rezultatima La Masije (škola nogometa), Barceloni bez Lionela Messija i transparentnosti rada.

Iz ispostavljenih faktura vidljivo da je piar-agencija pripremila pitanja vezana za Fontove planove za La Masiju, kao i o povezanosti s Joanom Laporto, bivšim predsjednikom i izvjesnim budućim kandidatom za predsjednika.

Nadalje, iz izvještaja je vidljivo da su trebala biti preispitivana Fontova sportska iskustva i da se trebala voditi koordinirana medijska kampanja koja bi naštetila njegovu ugledu u očima navijača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.