Afera u Barceloni, Gerard Pique objasnio kako se kupuju suci

Utorak, 14. ožujka 2023. 12:49 Napisao/la  SC
Afera u Barceloni, Gerard Pique objasnio kako se kupuju suci

Gerard Pique komentirao je aferu Negreira, koja je postala javno ruglo za Barcelonu, kada su objavljeni podaci da je platila 7,3 mil. eura za usluge čelniku sudačke organizacije:

- Nikada u svom životu nisam sreo gospodina Negreiru, niti njegovog sina. Spreman sam se zakleti pred sudom ili pred kime god želite, da Barcelona nikada nije podmićivala suce. Ako želite kupiti suca, to je veoma jednostavno: kontaktirate ga, nađete se s njim na tajnoj lokaciji i date mu kuvertu s novcem. Zar to nije lakše nego da navodno plaćate preko računa dopredsjednika sudačke komisije?!  Kakav god kaos pokušavali napraviti, nitko nikada neće moći okaljati uspjehe najbolje momčadi u povijesti. Sada svi pokušavaju usmjeriti gnjev navijača ostalih klubova prema Barcelonu. Mi igrači vremenom upoznamo suce i znamo kakvi su. Međutim, treneri koji tek dođu u klub ih ne poznaju i zato klubovi plaćaju savjetnike za suđenje, kaže Pigue.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.