NOVI CALCIOPOLI NA POMOLU

Klupko se odmotava: Doni tužiteljima priznao namještanje utakmica

Utorak, 27. prosinca 2011. 19:12 Napisao  Marko Babić

Prema navodima talijanskih medija i osumnjičeni Carlo Gervasoni, bivši igrač Piacenze, rekao je tužiteljima da je puno više utakmica u Italiji, nego što se misli, zapravo namješteno

Cristiano Doni, bivši nogometaš Atalante i reprezentacije Italije, u utorak je i pred sudom dao iskaz da je u dresu Atalante sudjelovao u namještanju utakmce. Doni je već lani kažnjen s tri i pol godine zabrana igranja zbog namještanja utakmica, no ovo je prvi puta da je igrač službeno priznao krivnju.

Doni je izjavio da je sudjelovao u namještanju zbog velike želje da Atalanta izbori plasman u Serie A što je i uspjela, no naknadno je kažnjena sa oduzimanjem šest bodova na otvaranju sezone.

Prema navodima talijanskih medija i osumnjičeni Carlo Gervasoni, bivši igrač Piacenze, rekao je tužiteljima da je puno više utakmica u Italiji, nego što se misli, zapravo namješteno.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.