KRAJ POSUDBE

Brekalo se vraća iz Stuttgarta

Četvrtak, 21. prosinca 2017. 13:32 Napisao/la  SC

Wolfsburg će povratak platiti milijun eura 

Josip Brekalo (Stuttgart)
Josip Brekalo (Stuttgart)

Josip Brekalo (19) nedavno je srušio dortmundsku Borussiju, Bundesliga upoznala je mogućnosti mladog hrvatskog reprezentativca, a on ponavlja koliko mu je dobro u Stuttgartu.

No, čini se kako će na zimu mijenjati klub.

Naime, njemački mediji prenose kako će u siječnju Wolfsburg povući Brekala natrag s posudbe. I čak da će za to - dakle za vraćanje svog igrača s posudbe - platiti milijun eura!?

Wolfsburg je Brekala kupio od Dinama za šest milijuna eura u ljeto 2016., ali nije mu dao pravu priliku, pa ga je poslao u posudbu tada drugoligašu Stuttgartu prošle zime.

Brekalo je dobio minute, samopouzdanje, Stuttgart je izborio ulazak u Prvu ligu, dok je Wolfsburg na 12. mjestu, opet daleko od ispunjavanja europskih ambicija.

Stuttgart je mogao otkupiti Josipa, ali cijena je 17,5 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.