NESLAVAN KRAJ KARIJERE

Hoeness dobio 3,5 godine zatvora zbog utaje poreza!

Četvrtak, 13. ožujka 2014. 14:55 Napisao/la  SC

Tužiteljstvo je dokazalo da je Uli Hoeness  utajio čak 27 milijuna eura

Uli Hoeness osuđen je na tri i pol godine zatvora zbog utaje poreza u visini od 27 milijuna eura! Okružni sud u Münchenu nije se libio kazniti zatvorom predsjednika Bayerna, klupsku legendu i jednog od najmoćnijih ljudi njemačkog i europskog nogometa

Tužiteljstvo je dokazalo da je Hoeness 3,5 milijuna eura poreza utajio u periodu između 2003. i 2009. godine, što je Hoeness nakon nekog vremena i priznao. Daljnja istra pokazala je da je utajena brojka od čak 27 milijuna eura.

Hoeness je priznao krivicu, ali nije izbjegao zatvorsku kaznu. Tužiteljstvo je tražilo šest godina zatvora od mogućih deset, sud je odredio 3,5 godine. Hoeness se može žaliti na presudu Vrhovnom sudu u Karlsruheu, kao i tužiteljstvo ako nije zadovoljno izrečenom kaznom.

Naravno da pravomoćna presuda osim zatvora znači i kraj Hoenessove nogometne karijere, te izopćenje iz svih javnih društvenih krugova

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.