Uli Hoenes: Messi nije tema, Bayern nikada ne bi platio 250 mil. eura odštete!

Ponedjeljak, 25. studenog 2013. 21:47 Napisao/la  SC

Odštete za Javija Martineza (40 mi.) i Marija Gotzea (37 mil.) iznimke su koje potvrđuju pravilo, kaže Hoenes

Leo Messi ima klauzulu u ugovoru prema kojoj klub kojoj automatski postaje igrač kluba koji plati 250 mil. eura odštete. Nevjerojatna brojka postala je vjerojatna, kada je vlasnik PSG Nasser Al Khelafi ljetos poručio Barceloni da se okani Thiaga Silve ako ne želi ostati bez Messija. Čim je Barcelona najavila da bi mogla platiti 45 mil. eura, koliko iznosi odštetna klauzula za Thiaga Silvu, Nasser Al Khelafi je najavio da će učiniti isto za Messija. Barcelona se više nije javila, Nasser Al Khelafi nije se šalio!

 

Vijest da bi Bayern zajedno s Adidasom mogao platiti 250 mil. eura za Messija, demantirao je predsjednik Bayerna.

- Messi nije tema u Bayernu! Odštetu za Messija Bayern nikada ne bi platio, odštete za Javija Martineza (40 mi.) i Marija Gotzea (37 mil.) iznimke su koje potvrđuju pravilo, rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoenes.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.