BUNDESLIGA

Mandžukić strijelac jednog od čak šest golova

Nedjelja, 02. rujna 2012. 17:30 Napisao/la  SC

Utakmice 2. kola: Wolfsburg - Hannover 0:4, Bayern - Stuttgart 6:1

Nogometaši Wolfsburga doživjeli su u susjedskom derbiju 2. kola Bundeslige težak poraz od od Hannovera. Vukovi su svojoj Volkswagen Areni "popili" čak četiri komada. Mogli su i više budući da su gosti samo u zadnjih deset minuta imali tri zicera.

U redovima domaćina Ivica Olić je igrao do 55. minute, uklopivši se u blijedo izdanje Vukova. Srđan Lakić katastrofi svoje momčadi svjedočio je sa klupe za rezervne igrače. Gosti su poveli nakon samo deset minuta igre nakon što je Haggui bio najviši u skoku nakon kornera,

U 26. minuti novi šok za domaće navijače, gosti su izveli školsku kontru i u tri poteza se naši pred vratima Benaglija kojega je bez većih problema matirao Sobiech. Svaku nadu za pozitivnim rezultatom domaćinu je ubio Andreasennovim golom glavom, poker gostiju potvrdio je samo četiri minute opet Sobiech.


U drugome ogledu nedjelje Bayern je na svojem terenu uvjerljivo pobjedio Stuttgart (6:1). Gosti su poveli, ali je onda uslijedila nevjerojatna serija Bavaraca u kojoj je strijelac bio i Mario Mandžukić. Hrvatski napadač zabio je za 4:1 u 47. minuti utakmice.

Utakmice 2. kola: Wolfsburg - Hannover 0:4 (Haggui 10, Sobiech 26, 56, Andreasen 52), Bayern - Stuttgart 6:1 (Müller 32, 49, Kroos 34, Gustavo 44, Mandžukić 47, Schweinsteiger 51/Harnik 25)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.