Pogledajte kako je Bayern predstavio najskupljega igrača u klupskoj povijesti

Subota, 12. kolovoza 2023. 11:40 Napisao/la  SC

Harry Kane neće samo osnažiti Bayern već će biti pojačanje za kompletnu Bundesligu, rekao je predsjednik Bayerna Herbet Hainer.

Pogledajte kako je Bayern predstavio najskupljega igrača u klupskoj povijesti

Harry Kane službeno je postao novi igrač Bayerna.

Bavarski klub platio je Kanea čak 100 mil. eura plus 20 mil. bonusa čime je kapetan engleske reprezentacije postao najskuplji igrač u klupskoj povijesti.

Klubovi su se dogovorili sredinom tjedna, ali je na kraju zapelo u dogovoru između Kanea i Tottenhama, u petak prijepodne trener Thomas Tuchel naglasio je da transfer nije gotov.

Kasno petak noću Kane se dogovorio s vlasnikom Tottenhama Danielom Levyjem, Bayern je u subotu prijepodne predstavio novog napadača kojega je tražio otkada je Robert Lewandowski otišao u Barcelonu.

- Presretni smo što smo doveli vrhunsko pojačanje. Skidam kapu svima koji su omogućili ovaj transfer. Harry Kane neće samo osnažiti Bayern već će biti pojačanje za kompletnu Bundesligu, rekao je predsjednik Bayerna Herbet Hainer.

- Bio je ovo dugotrajan proces i sada smo presretni što će Harry Kane obući dres Bayerna. On nam je bio san od samog početka, uklapa se u DNA kluba po kvalitetu i karakteru. Vrhunski napadači su uvijek bili bitan faktor u najvećim trijumfima kluba i uvjereni smo da će Kane nastaviti uspješnu priču ovdje. Naši navijači mogu biti sretni što će gledati jednog od najboljih napadača svih vremena, kazao je izvršni direktor Bayerna Jan-Crhistian Dreesen.

Kako je Bayern predstavio Kanea možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.