Pierre-Emerick Aubameyang: Gospodine Watzke, vi ste takav klaun!

Četvrtak, 03. listopada 2019. 16:23 Napisao/la  SC
Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)
Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

 

Arsenal je treći put zaredom u Europskoj ligi, dok momčad sa Signal Iduna Parka opet igra u Ligi prvaka. Bivši miljenik 'žutog zida' Pierre-Emerick Aubameyang (30) sad je napadač 'topnika', a o njegovom odlasku iz Borussije progovorio je i

Predsjednik Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke ovako je prokomentirao odlazak Pierre-Emericka Aubameyanga u Arsenal:

- Neki odlaze u novi klub zbog novca, a tamo neće igrati Ligu prvaka godinama. Aubameyangu će vjerojatno biti toplo oko srca kad pogleda na bankovni račun, ali srijedom će biti tužan jer će Ligu prvaka samo moći gledati na televiziji, rekao je Watzke.

Aubameyang nije ostao dužan:

- Bolje da nikad niste govorili o tome zašto sam zapravo napustio Dortmund. Gospodine Watzke, vi ste takav klaun. Sjećam se kad ste govorili kako nikad nećemo prodati Ousmanea (Dembelea), a kad ste vidjeli više od 100 milijuna eura, bili ste prvi koji je uzeo novac. Zato ne pričajte o novcu i ostavite me na miru, molim vas, napisao je Aubameyang.

Arsenal je za Aubameyanga prošlo ljeto platio 63,75 mil. eura odštete Borussiji Dortmund.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.