Philipp Lahm, kapetan Bayerna: Mandžukić se kao i svi mora konstantno dokazivati, to je zakon nogometa!

Ponedjeljak, 17. veljače 2014. 15:26 Napisao/la  SC

Jedanaest igrača započinje utakmicu, a osamnaest ih je u momčadi. U takvoj će situaciji uvijek biti teških slučajeva, kaže Lahm.

Kapetan njemačkog, europskog i svjetskog klupskog nogometnog prvaka Bayerna Philipp Lahma dao je opsežan intervju za tiskano izdanje njemačkog Kickera. U njemu je progovorio o narušenom odnosu nekih Bayenovih igrača (Mandžukić, Kroos) spram trenera Pepa Guardiole. Ponovno se aktualizirala priča oko uzajamnog nezadovoljstva, nakon što je Guardiola Mandžukića izostavio s popisa putnika za ligaški ogled protiv Borussije u Monchengladbachu, no Mandžukićev učinak u zadnja tri tjedna odaje kako je hrvatski napadač ipak vratio trenerovo povjerenje. 

- Svaki se dan na treninzima borimo za mjesto u momčadi, svi imaju šansu dokazati se. I svatko mora prihvatiti trenerove odluke. Jedanaest igrača započinje utakmicu, a osamnaest ih je u momčadi. U takvoj će situaciji uvijek biti teških slučajeva. Ali to je zakon nogometa koji znamo odmalena, prokomentirao je Lahm slučaj oko Mandžukića.

Mandžukić je u zadnja tri tjedna zabio čak pet pogodaka i predstavljat će veliku prijetnju Arsenalu u ogledima osmine finala Lige prvaka. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.