NJEMAČKO PRVENSTVO

Perišić u Wolfsburgu, Eintracht želi Lakića

Nedjelja, 06. siječnja 2013. 00:30 Napisao/la  SC

Wolfsburg će morati platiti odštetu, Nijemci procjenjuju da se radi o iznosu od osam milijuna eura

Ivan Perišić novi je igrač Wolfsburga. Perišić je u subotu otputovao u turski Belek, gdje Wolfsburg odrađuje pripreme za drugi dio sezone. Perišić je obavio liječničke preglede i potpisao ugovor.

- Postigli smo dogovor s Borussijom. Zato je on mogao doći ovdje. Sada treba dogovoriti neke sitnice. Liječnički pregledi uvijek su važna stavka. Zato nećemo trčati pred rudo i predstavljati transfer službenim. Iako nije igrao u Dortmundu tako mnogo, on je izrazito talentiran igrač. Imamo u vidu nekoliko pozicija u sredini naše formacije koje može pokriti. Mislim da se savršeno uklapa, objasnio je Allofs.

Kako ugovor s Borussijom Perišića veže do 2016., Wolfsburg će morati platiti odštetu, Nijemci procjenjuju da se radi o iznosu od osam milijuna eura.

Eintracht čeka odluku Wolfsburga o Lakiću

Bundesligaš Eintracht i dalje je zainteresiran za hrvatskog napadača Srđana Lakića, ali čeka odluku njegova kluba Wolfsburga hoće li ga pustiti ove zime, piše internetska stranica njemačke televizijske postaje HR. Isti izvor navodi da, bez obzira na ranije napise velikog dijela njemačkih medija, u Wolfsburgu još uvijek nisu sigurni hoće li u siječanjskom prijelaznom roku prodati 29-godišnjeg hrvatskog nogometaša.

- U sljedeća tri, četiri dana bismo trebali znati odluku, izjavio je Lakićev agent Dirk Hebel.

Sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner pokazao je prije nekoliko tjedana zanimanje za Dubrovčanina, a očekuje se da bi novac za odštetu trebao namaknuti prodajom austrijskog napadača Erwina Hoffera za kojeg su zainteresirani bečki Rapid i Kaiserslautern. Podsjetimo, Lakić je u Wolfsburg došao u ljeto 2011. godine iz Kaiserslauterna, ali nije se uspio nametnuti. Drugu polovicu prošle sezone je proveo na posudbi u Hoffenheimu, a ove je sezone u dresu "vukova" skupio osam nastupa u Bundesligi, ali je uglavnom ulazio s klupe.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.