Ivan Perišić najkorisniji igrač prošlog kola Bundeslige prema Sport Bildu

Srijeda, 25. travnja 2012. 17:48 Napisao  Luka Variola

Hrvatski reprezentativac u redovima dortmundske Borussije sakupio je ukupno 73 boda, tri više od Kaiserlsauternova Olcaya Sahana i Bayerova Michala Kadleca

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić izabran je za najkorisnijeg igrača 32. kola njemačke Bundeslige u izboru Sport Bilda. Prema vrlo sofisticiranim parametrima izračuna, hrvatski reprezentativac u redovima dortmundske Borussije sakupio je ukupno 73 boda, tri više od Kaiserlsauternova Olcaya Sahana i Bayerova Michala Kadleca, koji su skupili po 70 bodova.

Osim laskave titule MVP-a kola, Perišić je kao igrač utakmice u pobjedi svoje momčadi također zaradio mjesto u momčadi kola. Splićanin se u najboljoj momčadi Sport Bilda našao prvi puta u karijeri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.