Pep Guardiola pregovara s Bayernom, njemački velikan najnovija destinacija španjolskog trenera

Utorak, 15. siječnja 2013. 11:03 Napisao/la  SC

Guardiola bi na kraju sezone trebao zamijeniti Juppa Heyneckesa kojem ugovor ističe na ljeto. Josep Maria Orobitg, Guardiolin menadžer, proveo je nekoliko dana u Munchenu

Prekjučer Chelsea, jučer Manchester City, danas Bayern, sutra vjerojatno netko četvrti. Tako bi se mogla opisati situacija Pepa Guardiole kojega su engleski mediji sada povezali s Bayernom s kojim je navodno započeo pregovore.

Guardiola bi na kraju sezone trebao zamijeniti Juppa Heyneckesa kojem ugovor ističe na ljeto. Josep Maria Orobitg, Guardiolin menadžer, proveo je nekoliko dana u Munchenu. Inače, već je ranije prošle godine i Luca Toni otkrio da se Guardiola raspitivao o Bayernu, te da je pokazao interes za preuzimanjem prve momčadi.

Španjolskom treneru ne nedostaje ponuda i na njemu je samo da izabere gdje će nastaviti uspješnu trenersku karijeru nakon što je u svibnju napustio Barcelonu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.