Ottmar Hitzfeld: Imam visoko mišljenje o Kovaču, on je pravi trener za Bayern

Četvrtak, 22. studenog 2018. 19:43 Napisao/la  SC
Niko Kovač i Ottmar Hitzfeld
Niko Kovač i Ottmar Hitzfeld

 

 

Ottmar Hitzfeld stao je u obranu Nike Kovača, poznati švicarski trener vodio je Bayern, kada su igrala braća Kovač koji danas vode momčad.

- Kad stvari ne idu dobro, u Bayernu morate znati živjeti s kritikama. Tada igrači moraju ustati i pokazati se, a na takvo nešto nisu navikli. Imam vrlo visoko mišljenje o Kovaču. On je vođa i osobenjak i definitivno pravi trener za Bayern! Naravno, on i oko sebe mora imati kvalitetu da bi mogao izvući najviše od svoje momčadi. A to trenutačno nedostaje sastavu. Rano je dati konačan sud, ali svaki igrač je sad pod povećalom i mora dokazati da Bayern ne može bez njega. Mora klub nešto učiniti oko transfera i pomladiti momčad. Šefovi su to i jasno rekli. Ja i dalje vjerujem da će Bayern naposljetku biti prvak! Sezona je duga, a Bayerna nikad ne treba otpisati, rekao je Hitzfeld.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.