NJEMAČKO PRVENSTVO

Ivica Olić strijelac u remiju Wolfsburga

Nedjelja, 31. ožujka 2013. 17:30 Napisao/la  SC

Utakmica 27. kola: Wolfsburg - Nürnberg 2:2 (Diego 3, Olić 27/Simons 61, Nilsson 66)

BUNDESLIGA - 27. kolo

WOLFSBURG - NÜRNBERG 2:2

Volkswagen Arena. Gledatelja: 25.524

Sudac: Thorsten Kinhöfer (Berlin)

Strijelci: 1:0 Diego (3), 2:0 Olić (27), 2:1 Simons (61), 2:2 Nilsson (66)

Žuti kartoni: Polak, Diego (Wolfsburg), Kiyotake (Nürnberg)

WOLFSBURG: Benaglio, Naldo, Kjær, Schäfer, Rodriguez (76 Dost), Polák (76 Madlung), Diego, Hasebe, Medojević, Olić, Helmes

NÜRNBERG: Schäfer, Pinola, Nilsson, Chandler, Klose, Feulner, Balitsch, Simons, Kiyotake, Frantz (46 Pekhart), Esswein

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić opet se upisao među strijelca za Wolfsburg, koji je u nedjeljnim dvobojima 27. kola Bundeslige pred svojim navijačima odigrao neodlučeno s Nürnbergom (2:2).

Olić je u 27. minuti pravom majstorijom vodstvo vukova povisio na 2:0. Nakon asistencije Medojevića loptu je poslao u same rašlje nemoćnog gostujućeg vratara Schäfera. Domaćin je poveo golom Diega nakon samo tri minute dvoboja.

Ipak, 2:0 vodstvo na kraju se nije pokazalo dostatnim za pobjedu, budući da su gosti u razmaku od samo nekoliko minuta stigli do izjednačenja. Prvo je u 61. minuti Simons smanjio rezultat, da bi pet minuta kasnije Nilsson postavio konačan rezultat. Olić je odigrao svih 90 minuta za vukove koji su ovim bodom nastavili bijeg s dna ljestvice.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.