Marko Pjaca nakon 443 minute u Seriji A doživio Schalke kao centar za rehabilitaciju

Nedjelja, 11. veljače 2018. 19:40 Napisao  I. V.

Pjaca u Schalkeu niti igra, niti će skoro igrati što se tiče trenera Domenica Tedesca. Zbog pogrešne procjene izjalovili se Pjacini i Juventusovi planovi

Marko Pjaca
Marko Pjaca

 Marko Pjaca otišao iz Juventusa na posudbu u Schalke kako bi se kroz jako natjecanje brže uhvatio formu nakon duže ozljede i time zaslužio mjesto među putnicima na SP u Rusiji.

Pjaca je prihvatio posudbu kada mu je trener Juventusa Max Allegri rekao da do kraja sezone neće dobiti puno prilika u Torinu.

Malo je bilo čudno da je Pjaca klub iz Gelsenkirchena doživio kao nogometni centar za rehabilitaciju.

Bivši igrač Dinama koji je u 14 nastupa za Juventus u Seriji A ukupno igrao 448 minute ili nešto manje od 5 utakmica, brzo je shvatio da je došao u njemačku nogometnu instituciju.  

Pjaca u Schalkeu niti igra, niti će skoro igrati što se tiče trenera Domenica Tedesca.

Schalke je protiv Bayerna zaigrao s Embolom, Burgastallerom i Di Santom u napadu, Pjaca nije dobio ni minute iako je Schalke izgubio (1:2).

- Oni su igrali i protiv Eintrachta i pokazali se kao najbolja kombinacija. Zaključili smo da su nam u napadu trenutno najpotrebniji fizički moćni igrači, a oni su dokazali da s njima puno manje gubimo loptu. Embolo je u ovoj kombinaciji puno efikasniji, a i kvalitete druge dvojice puno više dolaze do izražaja. Zato ćemo i ubuduće igrati s njima od prve minute, rekao je Tedesco.

Time su se zbog pogrešne procjene Pjacini i Juventusovi planovi izjalovili.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.