Niko Kovač tvrdi da ga igrači nisu poslušali, u slučaju otkaza nasljednik Wenger ili Zidane

Ponedjeljak, 26. studenog 2018. 16:03 Napisao/la  SC
Niko Kovač izašao pred novinare uoči susreta sa Benficom
Niko Kovač izašao pred novinare uoči susreta sa Benficom

Hrvatskom treneru Niki Kovaču i dalje se trese klupa u Bayernu nakon što njegova momčad nije pobijedila u tri utakmice zaredom.

U posljednjem igranom kolu, Bayern je remizirao sa Fortunom 3:3 te zaostaje za vodećom Borussijom devet bodova.

Prema pisanju njemačkih medija Kovač mora pobijediti Benficu u susretu Lige prvaka, jer u protivnom izvjesno je da će dobiti otkaz, a kao mogući nasljednici spominju se Arsene Wenger i Zinedine Zidane.

Kovač je izašao pred novinare i pojasnio što je bio problem protiv Fortune.

- U utakmicu smo ušli s jasnim planom, ali... Manuel Neuer mi je nakon utakmice rekao da bismo pobijedili da su me igrači poslušali. Nisu implementirali ono što sam tražio od njih, rekao je Kovač koji je opovrgnuo pisanje Bilda da se dio igrača u svlačionici pobunio.

- Razgovarao sam s igračima, rekli su da je sve u redu i naš odnos je dobar, rekao je hrvatski trener.

 Zanimljivo, Niko Kovač ne očekuje otkaz nakon Benfice, iako ga gotovo svi predviđaju, tvrdeći da je on uvijek pozitivan. 

- Oni koji me dobro poznaju, znaju kako sam cijeli život veliki borac. I to je moj moto, takav sam oduvijek. U mom vokabularu ne postoji riječ predaja, uvijek pozitivno gledam prema naprijed, zaključio je KOvač

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.