Niko Kovač ostaje na klupi, Sebastian Vettel podržao hrvatskog trenera

Nedjelja, 03. studenog 2019. 15:08 Napisao/la  SC
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel

Niko Kovač ostaje na klupi Bayerna ako je suditi prema pisanju medija bliskih klubu.

Težak poraz (1:5) Bayerna u Frankfurthu odjeknuo je van njemačkih granica, poziciju Nike Kovača komentirao je čak i Sebastian Vettel.

Iako je njemački vozač Formule 1 osvjedočeni navijač Eintrachta, Vettela je nakon kvalifikacija u SAD iznenadilo novinarsko pitanje na temu utakmice:

- Igramo li mi ovdje nogomet ili se utrkujemo? Zar je toliko dosadno da nemate nikakvo pitanje vezano za Formulu? Mislim da će u Kini sutra padati kiša, želite li da o tome pričam? Iskreno, nisam znao za rezultat sve dok utakmice nije završila, ali drago mi je zbog mojeg kluba. Niko Kovač je bio dio Eintrachta. Žao mi ga je jako dugo i nadam se da će se vratiti i imati još puno uspjeha, kazao je Vettel.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.