Napadač Hoffenheima u problemima zbog Twittera: Mislim da je sudac bio nadrogiran

Utorak, 08. svibnja 2012. 10:43 Napisao/la  SC

Nakon isključenja protiv Herthe Ryan Babel napisao je na Twitteru da je sudac bio nadrogiran, nakon čega je Njemački nogometni savez pokrenuo istragu

Ryan Babel, napadač njemačkog prvoligaša Hoffenheima, ponovo se našao u problemima zbog Twittera. Naime, Hoffenheim je u posljednjem kolu njemačkog prvenstva izgubio od Herthe koja je tako izborila dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi, a u tome im je uvelike pomogao nizozemski napadač koji je u 42. minuti zaradio drugi žuti karton.

- Ne znam što se dogodilo, mislim da je sudac bio nadrogiran, napisao je na svom Twitter profilu Ryan Babbel nakon čega je Njemački nogometni savez odmah pokrenuo istragu. Utakmicu je sudio Thorsten Kinhoefer.

Babel je zbog objava na Twitteru imao sličnih problema kada je igrao u redovima Liverpoola. Naime, tada ga je Engleski nogometni savez kaznio sa 90 tisuća kuna nakon što je na Twitteru stavio link koji je vodio na sliku Howarda Webba u dresu Manchester Uniteda uz komentar: I to je najbolji engleski sudac.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.