×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Mladen Petrić zabio šesti pogodak sezone u remiju HSV-a i Bayer Leverkusena

Nedjelja, 08. travnja 2012. 19:26 Napisao/la 

Petrić, koji na ljeto odlazi iz HSV-a, jer je klupski menadžment odlučio kako se okreće "mladim snagama", zabio je pogodak u 40. minuti iz jedanaesterca

Mladen Petrić donio je bod svom HSV-u u dvoboju s Bayer Leverkusenom. Dvije momčadi, koje u posljednje vrijeme prati grozna forma (HSV u pet kola četiri poraza i jedna pobjeda, Bayer pet kola - pet poraza), vjerojatno će bodom biti zadovoljne. Iako, više će vrijediti gostima, jer domaćin još nije prebrinuo brige oko ostanka...

Petrić, koji na ljeto odlazi iz HSV-a, jer je klupski menadžment odlučio kako se okreće "mladim snagama", zabio je pogodak u 40. minuti iz jedanaesterca. Nažalost, HSV nije uspio sačuvati vodstvo, jer je Schurrle u 55. minuti utakmicu vratio u egal. Do kraja, mreže se više nisu tresle... Petriću je ovo šesti pogodak u Bundesligi ove sezone.

Sudar dviju njemačkih momčadi koje su se minulog tjedna oprostile od UEFA lige, Schalkea i Hannovera, pripao je domaćinu. Schalke 04 je na standardni "pogon" došao do pobjede protiv društva u dresovima Hannovera 96. Nepoderiva španjolska legenda, Raul, zabio je dva pogotka, u 6. i 47. minuti, dok je konačan rezultat postavio Nizozemac Klaas Jan Huntelaar, kojem je ovo 24. pogodak u sezoni. Tom brojkom Huntelaar je srušio rekord svoga sunarodnjaka Roya Makaaya, koji je do sada bio "Tulipan" s najviše pogodaka u Bundesligi. Sada će tu titulu i rekord, vjerojatno duže vrijeme, držati Huntelaar.

BUNDESLIGA, 29. kolo, nedjelja: Schalke 04 - Hannover 96 3:0 (Raul 6, Raul 47, Huntelaar 63), HSV - Bayer Leverkusen 1:1 (Petrić 40 (11m)/Shurrle 55)



Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.