Badelj strijelac protiv Borussije (M), Pavloviću 90 minuta za Werder protiv Wolfsburga

Srijeda, 09. siječnja 2013. 20:52 Napisao/la  SC

Igrala se 13. minuta kada je korner izveo Tolgay Arslan, a Badelj nakon gužve u kaznenom prostoru Borussije (M) pogodio za 1:0. Susret je završen bez pobjednika, konačan rezultat bio je 2:2

Bio je ovo još jedan dobar dan za hrvatske nogometaše u njemačkim momčadima. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj nastavio je s dobrim igrama za HSV. Bivši nogometaš Dinama u srijedu je u pripremnoj utakmici HSV-a protiv Borussije iz Mönchengladbacha postigao prvi pogodak za svoju momčad. Igrala se 13. minuta kada je korner izveo Tolgay Arslan, a Badelj nakon gužve u kaznenom prostoru Borussije (M) pogodio za 1:0. Susret je završen bez pobjednika, konačan rezultat bio je 2:2.

Pripremnu utakmicu odigrali su momčadi Werdera i Wolfsburga, a konačan rezultat tog dvoboja bio je 2:1 u korist Werdera, čiji je novi član bivši igrač Zagreba Mateo Pavlović. Hrvatski nogometaš za svoju momčad odigrao je cijeli susret. Punu minutažu imao je i hrvatski nogometaš u redovima Wolfsburga Srđan Lakić. Za Vukove nisu nastupili novopridošli Ivan Perišić te Ivica Olić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.