TRANSFER PRED REALIZACIJOM

Mario Mandžukić iduće sezone u Bayernu

Ponedjeljak, 25. lipnja 2012. 18:04 Napisao/la  SC

Bild donosi kako bi Mandžukić do 30. lipnja trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Bavarcima

Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić (26) karijeru će nastaviti u redovima njemačkog Bayerna. Vijest su donijeli njemački dnevnik Bild i sportski magazin Kicker, koji su objavili kako je transfer već dogovoren, te će Mandžukić do kraja tjedna i službeno potpisati vjernost bavarskom divu.

Bild donosi kako bi Mandžukić do 30. lipnja trebao potpisati četverogodišnji (3+1) ugovor prema kojem će zarađivati 3,5 milijuna eura godišnje. Bayern će za Mandžukića njegovom dosadašnjem klubu Wolfsburgu trebao iskeširati između 10 i 15 milijuna eura odštetnog zahtijeva.

Mandžukić i njegov reprezentativni kolega Ivica Olić će tako zamjeniti sredine. Mandžukić nije dugo tražio novu sredinu nakon fenomenalnog nastupa na EURO-u na kojem je postigao tri gola. U redovima Bavaraca će imati duplo veću plaću, budući da je u Wolfsburgu zarađivao 1,8 milijuna eura godišnje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.