Mandžukić ostaje u Bundesligi, prije EURO-a produžuje ugovor s njemačkim Wolfsburgom

Srijeda, 09. svibnja 2012. 09:04 Napisao/la  SC

Njemački mediji donose kako je hrvatski reprezentativac sve dogovorio s vodstvom kluba, te će uskoro produžiti ugovornu obavezu koja mu ističe na ljeto 2014. godine

Prema pisanju njemačkih medija Mario Mandžukić će uskoro obnoviti ugovor s njemačkim bundesligašem Wolfsburgom. Kicker donosi kako je hrvatski reprezentativac unatoč interesu nekih engleskih klubova sve dogovorio s vodstvom kluba, te će uskoro produžiti ugovornu obavezu koja mu ističe na ljeto 2014. godine.

Aktualni trener i sportski direktor Wolfsburga Felix Magath također je izrazio zadovoljstvo ovakvim ishodom. Bivši igrač Zagreba i Dinama je u redovima "vukova" u 56 odigranih utakmica postigao 20 goloma i podijelio 13 asistencija. U ovoj je sezoni prvi strijelac kluba sa 12 postignutih golova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.