Leonardo Bonucci: Razgovarao sam sa Spallettijem, moj glavni cilj je Euro

Srijeda, 27. rujna 2023. 14:44 Napisao/la  SC
Leonardo Bonucci:  Razgovarao sam sa Spallettijem, moj glavni cilj je Euro

Leonardo Bonucci postao je igrač Union Berlina, u dresu njemačkog bundesligaša želi dokazati da ga je Max Allegri prerano otpisao:

- Da budem potpuno iskren, odlazak iz Italije nije bio u mojim planovima. Juve je bio moj život! Mislio sam da ću tamo završiti svoju karijeru, ali ne želim sada pričati o Juveu. Želio sam izaći iz svoje zone komfora, iskusiti novu kulturu, novi jezik i stil života. Želio sam ovo iskustvo i sada sam koncentriran na ovo. Vrlo je teško savladati njemački jezik, dok je stil života, pa čak i nogomet drugačiji. Kada sam stigao, rekao sam treneru da mi trebaju tri, četiri tjedna da se vratim u formu, skoro smo stigli do toga. Razgovarao sam sa Spallettijem prije dva tjedna. Rekao je da ću morati odigrati puno utakmica ako se želim vratiti u redove Azzurra. Znam da je teško, ali moj glavni cilj je biti pozvan na Euro, kaže 36-godišnji Bonucci.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.